Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Workshops

Leerzame ontspanning

to

Workshops bestaat uit deze onderdelen:

workshops decoreren

Wil jij ook leren zelf zo’n verleidelijke taart te maken? Dat kan!

Zelf een taart maken

Mijn taartworkshops zijn een prima start om zelf aan de slag te gaan. Je leert niet alleen een taart te vullen, af te smeren, bekleden en decoreren, maar gaat ook met je eerste zelfgemaakte taart naar huis! De taartworkshops zijn niet alleen leuk om te doen, ze zijn ook nog eens erg gezellig. Wat is leuker dan met collega's, familieleden of een paar vriendinnen een taartworkshop te volgen? Het is ook heel leuk als vrijgezellenuitje. De workshops duren in de regel 3 uur. Mocht de groep erg groot zijn, dan duurt het langer, omdat ik al mijn gasten voldoende aandacht wil kunnen geven. Mijn workshops worden gegeven in mijn eigen workshopruimte (met airconditioning) in noord Eindhoven (Blixembosch) met ruim voldoende en veilige parkeergelegenheid direct om mijn pand. Hou er wel rekening mee dat je een trap op moet naar de eerste verdieping, er is geen lift aanwezig.

Deze taarten zijn overigens in de koelkast nog 3 dagen zeer goed houdbaar maar kunnen ook nog een aantal maanden probleemloos worden ingevroren. Er is dus altijd wel een aanleiding of gelegenheid te bedenken om zo'n heerlijke taart voor te maken!

Mogelijkheden

Het is raadzaam om eerst de basisworkshop taart decoreren te volgen. Je leert dan stap voor stap alle basistechnieken om taarten te decoreren. Naast de algemene workshops zijn er ook themaworkshops zoals voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Kerst enzovoort. Zelf een thema aandragen kan ook! Ook vervolgworkshops voor stapeltaart, bloemvorm, vierkante (stapel)taart, cupcakes zijn mogelijk. Durf vooral te vragen als je iets graag wilt leren en het staat hier niet tussen!  We geven ook privé workshops, die zijn uiteraard helemaal op maat. Soms worden ze gevolgd door mensen die helemaal nog nooit taart hebben gemaakt, maar ook vaak door mensen die juist bepaalde vaardigheden willen verbeteren of uitbreiden. We hebben daar van te voren uitgebreid contact over. 

Agenda

In mijn workshopruimte in Eindhoven heb ik plaats voor maximaal 12 personen. Bij de workshop agenda kun je zien welke er al zijn ingepland. Heb je een groepje van minimaal 4 personen, dan kun je met mij zelf een datum kiezen. Ik zal die datum dan vervolgens op mijn workshop kalender zetten zodat andere deelnemers zich ook nog kunnen inschrijven. Ook als zich geen extra kandidaten melden, gaat jullie workshop gewoon door. Ik kan alle dagen van de week, zowel overdag als ’s avonds.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section