Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Kindertaarten

Het hoogtepunt van ieder kinderfeestje

voor kleine en grote feestjes...

Kindertaarten kunnen bij Verleidelijke Taarten in Eindhoven op heel veel manieren worden uitgevoerd. Een fondanttaart, een dripcake of toch liever een crèmetaart? Met eetbare printjes, een geboetseerd figuur of zelfs een 3D taart? Eventueel kan dit gecombineerd worden met cupcakes of donuts. Ik beschik zelf over een food printer dus ik kan elke willekeurige afbeelding eetbaar printen, dus ook foto’s die je mij zelf aanlevert. Het maximum formaat is A4. Ook voor een smash cake voor een fotoshoot kun je bij mij terecht.
Bij eerste verjaardagen wordt er ook vaak een knoeitaartje mee besteld. Meestal in dezelfde stijl als de grote taart. Wat doet jouw kindje? Voorzichtig voelen aan de decoratie of direct vol met dat snoetje er in?

Taarten gaan vanaf 10 personen.

Voor iedere taart geldt dat deze kan worden aangepast aan je eigen stijl. Een andere kleur, groter of kleiner, vierkant, rond of een andere vorm? Het is bij Verleidelijke Taarten allemaal mogelijk. Is je kind gek op een TV-figuur, knuffeltje, boekje of bepaald speelgoed? Ik ontwerp daar graag een bijpassende taart bij. Omdat geen gelegenheid gelijk is, zijn de taarten ook allemaal verschillend. Zo krijg je dus altijd een unieke taart!

voorbeelden

Kijk maar eens rustig rond en vergeet ook mijn Instagram en Facebookpagina niet. Daar staat mijn meest recente werk. De linkjes staan onder aan deze pagina. En een like op deze pagina's zou ik helemaal geweldig vinden, alvast bedankt.

Ben je verleid? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section