Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Bruidstaarten

Voor die extra bijzondere dag

voor die extra bijzondere dag...

Bruidstaarten hebben geen introductie nodig, ze horen bij die extra bijzondere dag in je leven. Daarom krijgen bruidstaarten bij Verleidelijke Taart alle mogelijke persoonlijke aandacht. Ik nodig jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek om te horen wat je precies verwacht en wilt. Ik laat je dan alle mogelijkheden zien en help je met het bepalen van iedere gewenste vorm, motieven en kleuren. Ook is er een mogelijkheid om te proeven om zo de gewenste smaken te bepalen. 

Overigens heb ik ook al zeer veel bruidstaarten gemaakt waarbij het contact enkel via telefoon, whatsapp en email gebeurde. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. 

Voor iedere bruidstaart geldt dat deze kan worden aangepast aan je eigen stijl. Een andere kleur, groter of kleiner, vierkant, rond of een andere vorm? Het is bij Verleidelijke Taarten allemaal mogelijk. Zo gebruik ik soms de uitnodiging als inspiratie voor kleuren of motieven, of de kleding of bloemen. Omdat geen bruidspaar gelijk is, zijn de taarten ook allemaal verschillend. Zo krijg je dus altijd een unieke en persoonlijke bruidstaart. Bruidstaarten worden op locatie geleverd en worden (indien nodig) ter plekke opgebouwd en aan de catering of de ceremoniemeester overgedragen. Zo kan er niets mis gaan...

verlovings-, handvragings- of jubileumtaarten

Naast bruidstaarten maak ik ook regelmatig verlovingstaarten, taarten voor handvraging of jubileumtaarten. Bijvoorbeeld voor een koperen of zilveren bruiloft.

voorbeelden

Hieronder tref je een kleine selectie aan. Kijk maar eens rustig rond... en vergeet ook mijn Instagram en Facebookpagina niet. Daar staat mijn meest recente werk, de linkjes staan onder aan deze pagina. En een like op deze pagina's zou ik helemaal geweldig vinden, alvast bedankt. 

Ben je verleid? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section