Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Kinderfeestjes en -workshops

Leerzaam en leuk

to

Kinderfeest bestaat uit deze onderdelen:

Kinderen maken hun eigen taartjes of cupcakes

Met ruim 10 jaar ervaring ben je bij Verleidelijke Taarten zeker aan het goede adres als het gaat om een kinderfeest op maat.

De workshops vinden plaats in mijn eigen atelier in noord Eindhoven aan de Opera 94, met ruim gratis parkeergelegenheid.

Vanaf 6 jaar kunnen kinderen mee doen en een feestje/workshop is al mogelijk vanaf 6 deelnemers. Maximaal kunnen er 14 kinderen deelnemen in mijn eigen workshopruimte. Deze workshops zijn zeker ook geschikt voor jongens, de bekendste patissiers en bakkers zijn immers mannen!

Hieronder volgen binnenkort foto's van eerdere feestjes. Maar voor een link naar mijn Facebook pagina klik hier.

{--------}

Arrangementen

Kinderfeesten zijn te boeken vanaf 6 kinderen en worden waar nodig volledig op maat voor jullie samengesteld.
Als richtlijn ga ik uit van een minimale leeftijd van 6 jaar voor de cupcakes en 8 jaar voor boltaartjes.
Soms kunnen er uitzonderingen worden gemaakt, maar wel altijd in overleg.

Ik heb gemerkt dat met de continueroosters van tegenwoordig ook de maandagen en dinsdagen in trek zijn. Komen jullie rechtstreeks vanuit school? Dan zullen jullie wel trek hebben en beginnen we eerst met drinken en iets lekkers en eventueel kadootjes uitpakken. Hiermee wordt ook rekening gehouden voor de duur van het feestje. Denk overigens ook eens aan de studiedagen van de kinderen om een feestje te geven.

Omdat ik vanaf donderdag druk ben met taart/gebakbestellingen voor het weekend, worden de kinderfeesten alleen op maandag, dinsdag en woensdag gegeven.

Bij de workshop cupcakes gaan de kinderen ieder 6 cupcakes met verschillende kleuren fondant bekleden en versieren. De workshop duurt 2 uur en de kosten hiervoor bedragen € 22,50 euro per kind. Wil je de workshop verlengen, informeer naar de mogelijkheden. De kinderen krijgen hun cupcakes in een speciaal cupcakedoosje mee naar huis.

Bij de workshop boltaartjes gaan de kinderen een boltaartje snijden, vullen, afsmeren met botercrème en met door hen zelf gekleurde fondant bekleden en versieren. Deze workshop duurt 2,5 uur en de kosten bedragen € 27,50 per kind. Wil je de workshop verlengen, informeer naar de mogelijkheden. De kinderen krijgen hun pronkstukken in een echte taartdoos mee naar huis.


Alle arrangementen zijn incl. onbeperkt drinken en iets lekkers, ook voor de begeleidende ouders (max. 2).
De duur van de workshops klinkt misschien lang maar de kinderen zijn echt al die tijd enthousiast bezig.
Wil je een ander soort workshop met bijvoorbeeld meer uitdaging voor jongelui, ook dat kan. Neem gerust contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Hou er rekening mee dat mijn atelier niet allergenenvrij is. Dus bij zware allergie voor bijvoorbeeld gluten, noten, pinda’s, melk is dit feestje NIET geschikt.

Op de workshop agenda staan soms ook kinder workshops waarvoor individueel kan worden ingeschreven.

Ook is het mogelijk om een ouder/kind workshop te boeken. Klik hier voor meer informatie.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section