Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Bedrijfsopdrachten

Heerlijke marketing

sweet business...

Voor bedrijven heeft Verleidelijke Taarten een business-to-business programma. Uitgangspunt is om er voor te zorgen dat je opdracht snel, vakkundig en zonder gedoe gerealiseerd wordt. Gewoon zonder zorgen.

Relatiegeschenken

Is het geen leuk idee om een taart met een logo, of bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap, te schenken aan een goede relatie? Zo kom je natuurlijk niet alleen origineel voor de dag maar weet je je klant écht te verleiden. Op een beursstand is het natuurlijk de zoete verleiding voor iedere passant!
Niet alleen taarten maar ook cupcakes of donuts met een logo of persoonlijke boodschap doen het goed op recepties, beurzen, openingen en jubilea. Het kan eventueel zelfs verstuurd worden

Evenementen

Verleidelijke Taarten maakt voor bedrijven en organisatiebureaus speciale taarten voor evenementen. Geen idee te gek of ik ga de uitdaging met je aan om voor een evenement een speciale creatie te ontwerpen en uit te voeren! Ik denk daarbij mee vanuit je idee of concept tot de uiteindelijke realisatie. Zo maakte ik al taarten voor bedrijfsfeesten, voor de viering van een nieuwe belangrijke opdracht maar ook als rekwisiet voor een bedrijfsfilm.

voorbeelden

Hieronder tref je een kleine selectie aan. Kijk maar eens rustig rond... en vergeet ook mijn Instagram en Facebookpagina niet. Daar staat mijn meest recente werk, de linkjes staan onder aan deze pagina. En een like op deze pagina's zou ik helemaal geweldig vinden, alvast bedankt. 

Ben je verleid? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section