Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Bestellen

Laat je verleiden…

to

Bestellen bestaat uit deze onderdelen:

Bestellen

Wil je graag een prachtige en lekkere taart, cupcakes, donuts of toch iets anders bestellen? Laat je verleiden en vraag een vrijblijvende offerte aan! Schroom niet om me te bellen als je vragen hebt, ik sta je graag te woord en uiteraard altijd geheel vrijblijvend. Ik vind het juist fijn als je belt, want dan kan ik rustig de mogelijkheden uitleggen en advies geven speciaal voor jullie situatie. Heb je voorbeelden, stuur ze me via WhatsApp (0652026989) of email (). We maken voorbeelden van collega's overigens nooit exact na en vinden het fijn om ook onze eigen creatieve draai aan een ontwerp te geven. 

Losse taarten gaan vanaf 10 personen. Stapeltaarten gaan vanaf 16 personen. 

Wensen

Neem contact met me op zodra je weet wanneer je gebak nodig hebt. Mijn agenda is vaak al weken van te voren volgeboekt en zo kan ik in elk geval kijken of ik nog tijd voor je bestelling heb en eventueel de datum voor je in optie zetten. Om een taart geheel naar jouw wensen te kunnen maken, heb ik wel wat informatie nodig. Hier tref je een heel overzicht aan waaraan je kunt denken.

Prijsopgave

Aan de hand van je wensen maak ik vervolgens een vrijblijvende prijsopgave. Mocht dit buiten je budget vallen, dan kunnen we altijd nog kijken hoe we een en ander kunnen aanpassen. Bijvoorbeeld een kleinere taart, minder bewerkelijke decoratie of een ander soort gebak. De bestelling is pas geboekt als je van ons een bevestigingsmail hebt gehad en de betaling in orde is gemaakt. Bestellingen kunnen worden opgehaald aan de Opera 94 in noord Eindhoven. Parkeren kan gratis direct bij mij voor de deur. Uiteraard is bezorging mogelijk, maar houd dan wel rekening met een meerprijs. 

Kosten

Wat kost het nou? Tja, wat kost een bos bloemen of een mooie jurk? Dat is natuurlijk heel erg afhankelijk van wat je precies wilt. Hoe langer ik met een taart bezig zijn hoe duurder. Ook aanvullende zaken als verse bloemen, eetbare printjes, geboetseerde figuren en dergelijke kunnen een taart duurder maken. Noem me gerust je budget als je een bestelling wilt plaatsen, dan kan ik veel gerichter een ontwerp maken dat binnen dat budget past. Ik denk graag met je mee en vind het fijn om te adviseren. 

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section