Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Cupcakes, Donuts & cakepops

De persoonlijke traktatie

traktatie

Cupcakes zijn een leuke en nog steeds verrassende traktatie. Verleidelijke Taarten versiert cupcakes voor elke bijzondere gelegenheid. Denk hierbij aan communies, verjaardagen, recepties, bruiloften, examenfeesten en beurzen. Cupcakes zijn ook een geweldige traktatie bij de opening van een winkel of bedrijf. Een cupcake leent zich ook prima voor het presenteren van een bedrijfslogo. Ik beschik zelf over een food printer, dus ik kan elke gewenste afbeelding eetbaar printen. 

Cupcakes zijn er in drie maten: extra groot en luxe, standaard en mini. Je kunt ze natuurlijk los bestellen maar ook in combinatie met een taart, donuts of cakepops. Ik adviseer je graag.

Net zoals de taarten zijn ook de cupcakes uniek en speciaal voor jou bedacht. Zo kun je je gasten trakteren met op maat gemaakte cupcakes in precies de gewenste kleur en thema!

cakepops en ander kleingebak

Naast cupcakes maak ik ook ander klein gebak zoals donuts, cakepops en cakesicles/magnum pops (cake ijsjes op een stokje). Ook deze zijn er in de verschillende formaten. Indien gewenst kun ik ook in de presentatiestandaards voorzien. 

voorbeelden

Hieronder tref je een kleine selectie aan. Kijk maar eens rustig rond... en vergeet ook mijn Instagram en Facebookpagina niet. Daar staat mijn meest recente werk, de linkjes staan onder aan deze pagina. En een like op deze pagina's zou ik helemaal geweldig vinden, alvast bedankt. 

Ben je verleid? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section