Taarten, Cupcakes & Donuts, Sweet Tables, Workshops en Kinderfeestjes
  06-52026989

Dripcakes

Om je vingers bij af te likken

taarten met drips

Dripcakes zijn momenteel een enorme trend. Een dripcake komt traditioneel uit Engeland en zoals de naam al zegt, herken je deze taarten aan de zogenaamde drip. Dit is gekleurde chocolade die letterlijk van de taart afdruipt en daarmee een heel verrassend effect toevoegt aan je taart.

Omdat dripcakes geen fondant aan de buitenzijde hebben, is de smaakbeleving direct anders. De afwezigheid van zo'n fondant buitenlaag stelt trouwens ook direct eisen aan de vulling om toch een stabiele taart te creëren, de vulling mag niet te slap zijn. Dripcakes kunnen op elke denkbare manier worden gedecoreerd. Deze taarten zijn perfect voor een bruiloft, een jubileum of een verjaardagsfeestje.

De taarten kunnen gedecoreerd worden met diverse soorten snoep, chocolade en koekjes, maar ook met bloemen en een bijpassende taarttopper. Ik adviseer graag. 

combinaties

Bij stapeltaaarten kan een dripcake ook prima met een taart gecombineerd worden die met fondant is bekleed, dus niet beide taarten hoeven een drip te hebben.

voorbeelden

Hieronder tref je een kleine selectie aan. Kijk maar eens rustig rond... en vergeet ook mijn Instagram en Facebookpagina niet. Daar staat mijn meest recente werk, de linkjes staan onder aan deze pagina. En een like op deze pagina's zou ik helemaal geweldig vinden, alvast bedankt.

Ben je verleid? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Lees verder...

Snel contact

Heb je vragen, wil je een datum reserveren of een bestelling plaatsen? Vul dan het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

untitled section
untitled section